Ons Domaine bestaat uit 7 ha glooiend terrein, met een deel bos en ook een meer van 2 ha. Er zijn prachtige ruime kampeerplaatsen die u voor groot deel ook zelf uit kunt zoeken, mede afhankelijk van uw kampeermiddel en of u stroom nodig heeft. Bij het meer is een houten vlonder gebouwd, een heerlijk plekje om s‘avonds de zon te zien ondergaan. Onze huurcaravans hebben ook een houten terras, dit werd vorig jaar zeer gewaardeerd door onze gasten. Voor ons huis, we noemen het de cour, hebben we een terrastuin waar bij goed weer ook de table d’hotes plaatsvindt. Uitzicht op het meer! In de schuur bevindt zich ons sanitairgedeelte: douches, toilet, wasgelegenheid en afwashoek. Ook staat hier een wasmachine en droger, (tegen vergoeding).

Mocht het weer eens iets minder zijn dan kunnen gasten ook nog terecht in onze gezellige Grange. Hier staat een koelkast waar u tegen kleine vergoeding wijn/bier/fris kunt halen of koffie of thee kunt drinken.

In de omgeving en zeker ook al vanaf ons huis kun je mooie wandelingen of fietstochten maken. We hebben mountainbikes te huur.

Het meer is geschikt om in te zwemmen en te vissen. Ook kan er gratis gebruik worden gemaakt van de zeil/roeiboot.

Nieuw in 2017: Hottub en sauna, beiden houtgestookt. Met prachtig uitzicht op het meer! Zie foto’s op Facebook.

Als u graag een massage of Reiki behandeling wilt is dit ook mogelijk. Behandeling op afspraak en in overleg. Zie ook www.beaubienbio.fr. Monique Schrijvershof is een vriendin die sinds 2015 haar beautysalon in Treignac heeft geopend. Behandelingen doet zij ook bij ons, dus heerlijk ontspannen en daarna niet meer in de auto.

Wilt u s’ochtends vers brood? Als u het s’avonds even doorgeeft bakken we het de volgende dag vers voor u!

Ook is het mogelijk een heerlijk ontbijt te bestellen, naar keuze: bij uw tent/caravan of op ons terras. We hebben de volgende mogelijkheden: Frans ontbijt, vers stokbrood, croissants, koffie/thee, jus d’orange, biologische roomboter en zelfgemaakte jam. ( 4,50 euro p.p) Of een uitgebreid ontbijt met hetzelfde als Frans ontbijt plus vleeswaren, kaas, ei en fruit (9,o0 p.p)